De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Juice Lubes Chain Juice Wet 130 ml
Juice Lubes Chain Juice Wet 130 ml
Juice Lubes Chain Juice Wet 130 ml

Ze zijn er dol op!

Juice Lubes Chain Juice Wet 130 ml

Juice Lubes

€ 6,99

Richtprijs: € 10,00 (15)

Levering vanaf woensdag

Op voorraad

€ 6,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Juice Lubes Chain Juice

Wet is ontworpen om uw transmissie te beschermen tegen roest en corrosie in extreme weersomstandigheden. Het bevat additieven voor extreme druk, waardoor het zelfs bij extreme belasting de smering op peil houdt. Het bevat ook roest- en corrosieremmers en een afdichtingsmiddel om alles op zijn plaats te houden. Niet gebruiken in stoffige omstandigheden omdat uw ketting dan snel licht vuil aantrekt en in een slijpmachine verandert.

Details

  • Geschikt voor gebruik op alle soorten fietsen.
  • Hoogwaardige basisolie met speciale additieven voor watertolerantie en uitstekende corrosiebescherming.
  • Uitstekend in natte of modderige rijomstandigheden.
  • Waterbestendig voor de bescherming van ketting- en transmissieonderdelen.
  • Vermindert wrijving.
  • Geformuleerd volgens de hoogste viscositeitseisen om maximale prestaties in de meest veeleisende rijomstandigheden te garanderen.
  • Extreem duurzaam, voor prestaties over lange afstanden in ongunstige omstandigheden.
  • Geschikt voor gebruik op een freewheel body.
  • Inhoud: 130 ml.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 130

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?