De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Neatt Tools Tubeless Repair Wick Kit + 10 Wicks
Neatt Tools Tubeless Repair Wick Kit + 10 Wicks
Neatt Tools Tubeless Repair Wick Kit + 10 Wicks
Neatt Tools Tubeless Repair Wick Kit + 10 Wicks
Neatt Tools Tubeless Repair Wick Kit + 10 Wicks

Ze zijn er dol op!

Neatt Tools Tubeless Repair Wick Kit + 10 Wicks

Neatt

€ 9,99

Richtprijs: € 14,99 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon 0.40€in je spaarpot

Levering vanaf woensdag

Op voorraad

€ 9,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Met

de Neatt NEA00293 Tubeless Repair Wick Kit kunt u snel een lekke band repareren. Elke boor kan worden gebruikt om een gat, achtergelaten door een lek, effectief te dichten.

Inhoud van de kit

  • Een vijl.
  • Een boorhouder.
  • 10 x boren: 5 "brede" en 5 "fijne" boren.

Gebruiksaanwijzing

1: Identificeer en verwijder het voorwerp dat de punctie heeft veroorzaakt

2: Neem de vijl en duw deze enkele malen in het gaatje, totdat de vijl gemakkelijk in het gaatje beweegt. Het gaatje moet nu goed schoongemaakt zijn.

3: Plaats een boor in het haakgereedschap tot halverwege het gat

4: Duw het bit in het gat (let ook op de richting) tot de helft buiten de band blijft, haak het ¼ slag en verwijder het gereedschap langzaam.

5: Snij het overtollige bit zo dicht mogelijk bij de band af

6: Als het gat te groot is, ga dan naar een erkende reparateur

7: Als de richting van het gat schuin is, steek de boor dan schuin in

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?