De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
XLC DD-M05 Bell Black

XLC

XLC DD-M05 Bell Black

XLC

€ 7,20

Richtprijs: € 9,00 (15)

Geleverd op 13/03

Op voorraad

€ 7,20

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Maak je aanwezigheid kenbaar met de XLC DD-M05 Mini Bicycle Bell Oversize.
Wanneer je over lokale ruiterpaden rijdt of door de straten van de stad rijdt, is het belangrijk om andere gebruikers, zowel voetgangers als fietsers, te laten weten dat je langskomt.
Dus geef ze een vriendelijke ring en zwaai, en verlevendig je lokale fietsplekken met de XLC Mini Bicycle Bell en draag je steentje bij om de paden en wegen veilig en plezierig te houden.
Deze bel is perfect geschikt voor sturen met een diameter tot 31,8 mm.
De XLC DD-M05 Mini Bicycle Bell Oversize wordt op zijn plaats gehouden door een verstelbare spanklem, wat betekent dat hij op een breed scala aan fietsen en sturen past.

Details

  • Diameter hanger: tot 31,8 mm
  • Bestelnummer: 2500702000

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?