De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
XLC DD-M27 Mini Retro Bell Multicoloured

XLC

XLC DD-M27 Mini Retro Bell Multicoloured

XLC

€ 12,99

Richtprijs: € 15,00 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon 0.30€in je spaarpot

Levering vanaf dinsdag

Nog maar 2 op voorraad!

€ 12,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

De DD-M27 mini bel is een kleine, stijlvolle fietsbel.
Gemaakt van koper met een messing body, past deze 27mm bel perfect op het stuur van elke fiets en laat veel ruimte over voor andere accessoires.

Of u nu op uw mountainbike de paden op gaat of in het weekend met het gezin op pad gaat, het is altijd belangrijk om gehoord te worden en anderen op uw aanwezigheid te attenderen. Het aangename gerinkel van de bel herinnert iedereen in de buurt eraan dat je eraan komt.

De bel heeft een stijlvolle meerkleurige metallic look waardoor het de perfecte accessoire is voor stijlbewuste fietsers.
De DD-M27 minibel wordt aan het stuur bevestigd via een flexibele, gemakkelijk te hanteren bevestigingslus, die past op een reeks diameters van 19,2 tot 31,8 mm.

Details

  • Diameter stuur: 19,2 tot 31,8 mm
  • Diameter klok: 27 mm
  • Materiaal: Koper
  • Gewicht: 28 g

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?