De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
XLC SC-G03 Gel Zadelhoes Zwart
XLC SC-G03 Gel Zadelhoes Zwart
XLC SC-G03 Gel Zadelhoes Zwart

Ze zijn er dol op!

XLC

XLC SC-G03 Gel Zadelhoes Zwart

XLC

€ 16,99

Richtprijs: € 20,00 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon 0.30€in je spaarpot

Levering vanaf woensdag

Nog maar 2 op voorraad!

€ 16,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Verkrijgbaar in medium en large maten, de XLC SC-G03 zadelhoes is de ideale kandidaat om uw lichaam te ontlasten en uw rit zo comfortabel mogelijk te maken.
Met zijn ergonomische vorm, is de zadelhoes ontworpen om samen te werken met uw zadel om het juiste dempende oppervlak te bieden voor fietsers van alle geslachten en lichaamstypes. En natuurlijk kan hij in enkele seconden op een andere fiets worden overgezet, wat u een heerlijke extra dosis veelzijdigheid geeft. De schokabsorberende gelvulling in het zadeldek verbetert het comfort en de stabiliteit en vermindert de impact van de meest rotsachtige paden en de ruigste kasseien. De hoes is ook voorzien van een trekkoord, zodat hij perfect om je zadel past, of je hem nu gebruikt voor mountainbiken of in de stad.

Details

  • Schokabsorberende gel.
  • Ergonomische vorm.
  • Uitsparing in het midden van het zadel.
  • Verschuifbaar koord voor optimale pasvorm.
  • Maat L
  • Gewicht : 235 g

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?