De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Sram X0 T-Type Eagle 12 Speed 126 Link Chain Black with PowerLock

Ze zijn er dol op!

Sram X0 T-Type Eagle 12 Speed 126 Link Chain Black with PowerLock

Sram

€ 79,99

Richtprijs € 120,00 (15)

Gratis levering

Levering vanaf dinsdag

Op voorraad

€ 79,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Omdat de Eagle-aandrijving het eerste volledig geïntegreerde en onderling afhankelijke systeem in zijn soort is, is de X0 Eagle Transmission (T-Type) Flattop-ketting veel meer dan zomaar een ketting.
Het unieke ontwerp met platte bovenkant maakt het de sterkste aandrijfketting die we ooit hebben gemaakt.
Even belangrijk is dat hij het uiterlijk van elke supermachine verbetert.
Deze details zijn belangrijk. Het heeft een X0-specifieke Dark Polar afwerking, is geplateerd met elektroloos nikkel en wordt geleverd met een PVD coating voor ongelooflijke corrosie en slijtvastheid.
Volledig goedgekeurd voor E-MTB gebruik met massieve assen.

Details

  • Nieuwe T-Type 12-speed specifieke ketting.
  • Elektrolytisch vernikkeld.
  • PVD coating voor extra sterkte.
  • Geschikt voor VTTAE (e-bike).
  • PowerLock 12 speed.
  • 126 schakels.
  • Kleur: Dark Polar.
  • Gewicht: 256 g.

Referentie

  • 00.2518.055.010 / Ketting X0 T-Type Eagle Dark Polar SolidPin 126 schakels w/PowerLock T-Type PVD 12 speed 1PC

MEER INFORMATIE

Bekijk al onze fietskettingen.

Specificaties

Aantal verbindingen 126
Groepsets Sram X0 Eagle AXS 12V
Snelheid 12

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?