De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Sram GX T-Type Eagle 12 Speed 126 Schakels Zilver Ketting met PowerLock

Ze zijn er dol op!

Sram GX T-Type Eagle 12 Speed 126 Schakels Zilver Ketting met PowerLock

Sram

€ 48,99

Richtprijs € 60,00 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon 1.00€in je spaarpot

Levering vanaf dinsdag

Op voorraad

€ 48,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

De GX Eagle Transmission (T-Type) ketting is de sterkste die we ooit hebben gemaakt. Speciaal ontworpen om de Eagle transmissie te optimaliseren, heeft dit gloednieuwe T-type ontwerp een unieke platte top.
Naast deze vorm, die de schakelprestaties maximaliseert en de esthetiek van elke fiets verbetert, is hij speciaal ontwikkeld voor de extra koppelbelastingen van de VTTAE, dankzij de massieve pennen die hem ongelooflijk sterk maken.

Details

  • Nieuwe specifieke 12-speed T-Type ketting.
  • Chemisch vernikkeld.
  • Gehard chroom coating.
  • Geschikt voor VTTAE (e-bike).
  • PowerLock 12 versnellingen.
  • 126 schakels.
  • Kleur : Zilver.

Referentie

  • 00.2518.054.010 / Ketting GX T-Type Eagle Zilver SolidPin 126 schakels w/PowerLock T-Type 12 speed 1PC

MEER INFORMATIE

Bekijk al onze fietskettingen.

Specificaties

Aantal verbindingen 126
Groepsets Sram GX Eagle AXS 12V
Snelheid 12

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?