De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Fietsdragers

De fietsendrager, de onmisbare metgezel voor jouw reizen.

Of je nu één, twee of drie fietsen hebt, bij Alltricks vind je alles wat je nodig hebt. We bieden een breed scala aan fietsendragers van verschillende merken, waaronder de meest gerenommeerde: Peruzzo, Thule, Neatt.

Dankzij ons assortiment fietsendragers kun je jouw fietsen overal mee naartoe nemen en genieten van jouw sportieve ritten, waar je ook gaat, waar je ook bent.

Filteren

Aanbiedingen & Promos
Cashback in aanmerking
Clearance
Nieuw
Merk
Buzz Rack
Dakine
Eufab
Evoc
Fox
Hamax
Massi
Mottez
Neatt
Peruzzo
Thule
XLC
Type
Bescherming van Achterklep
Fietsadapter
Fietsendrager op Achterklep
Fietsendrager op Dak
Fietsendrager op Trekhaak
Laadklep (Fietsendrager
Nummerplaat
Sleutel voor Fietsendrager
Toebehoren Bagagedrager
Veiligheidsriempje
Vervangingsarm voor Fietsenrek
Aantal fietsen
1
2
3
4
Prijs

2.99 - 1219.95

Speciaal E-bike
Ja
Nee
Tweedehands
Ja
Nee
 
 
 
 
 
 
 
 

Opties

Option Accessoire

M/L

Levering vanaf donderdag

€ 159,99

XL

Levering vanaf donderdag

€ 169,99

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?