De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Accessoires stadsfiets

Fietsaccessoires: bellen, standaarden en spiegels

In een stedelijke omgeving moeten fietsers hun veiligheid verzekeren met de accessoires op hun fiets.

Hoe kunnen we de onvermijdelijke bellen, standaards en spiegels vergeten die er op horen te zitten? De selectie accessoires voor stadsfietsen De fietsbel, rond van vorm en vaak van metaal. Het is een veiligheidsvoorziening die op het stuur is gemonteerd en die in verschillende landen (waaronder Frankrijk) op alle fietsen verplicht is om als weggebruiker gehoord te worden.

Op deze pagina vind je accessoires die onmisbaar zijn voor je fiets: sloten, spatschermen, spiegels, bellen. Een breed scala aan verlichting en zichtbaarheidstextiel om te zien en gezien te worden in het verkeer.

Als je fiets is uitgerust met een bidonhouder, kies dan voor een bidon op je fiets. Nooit meer waterflessen in je rugzak! Zo heb je altijd iets om te hydrateren bij de hand

Hoe installeer je je fietsaccessoires?

Als je fiets is uitgerust met een bidonhouder, kies dan voor een bidon op je fiets. Nooit meer waterflessen in je rugzak! Zo heb je altijd iets om te hydrateren bij de hand

Meestal geleverd in universeelele clip-on montage, kunnen spiegels worden geplaatst aan beide zijden van de fiets, of alleen aan de linker- of rechterkant van de rijder. Het derde belangrijkste accessoire voor stadsfietsen is de standaard, die essentieel is voor het parkeren van je fiets.

Normaalgezien volstaat een centrale zijstandaard, die onder het crankstel is bevestigd, maar voor extra belasting moet je een tweede standaard in het midden monteren voor meer evenwicht in verhouding tot het te ondersteunen gewicht. Deze stadsfietsaccessoires zijn gemakkelijk te onderhouden en vormen een essentieel geheel om in alle veiligheid optimaal comfort op de weg te garanderen!

Fietsaccessoires: onderhoudsproducten

Het wassen van je fiets is een van de taken die je zult moeten je uitvoeren als je je fiets regelmatig gebruikt. Regelmatig schoonmaken is noodzakelijk om je fiets in goede staat te houden en de levensduur van de onderdelen te verlengen. Op deze pagina vind je alle onderhoudsproducten voor je fiets: Schoonmaakmiddelen, preventieve middelen, smeermiddelen, leksprays, bandenplaksets en nog veel meer.

Gereedschappen: onmisbare fiets-accessoires.

Er zijn enkele essentiële hulpmiddelen die je bij je moet hebben. Bijvoorbeeld een hand- of voetpomp om een lekke band te repareren. Ook een multitool waarmee je de belangrijkste punten van je fiets kunt controleren, zoals de kuip, het zadel, het crankstel, de pedalen, de vork en nog veel meer. Voor de meer ervaren onder je zijn er enkele specifieke reparatiegereedschappen beschikbaar, zoals kettingtangen, werkplaatsstandaards, kabelscharen en nog veel meer!

Topmerken fietsaccessoires

Op onze website Alltricks.nl vind je onder de beste merken en vele modellen de juiste fietsaccessoires voor u: Neatt Zéfal, XLC, MSC, GNK

Bekijk al onze bellen, standaarden en spiegels op Alltricks.nl tegen onklopbare prijzen. Levering binnen 24 of 48 uur.

Filteren

Verkocht door
Alltricks
Partner Verkoper
Merk
Park tool
Topeak
BBB
IceToolz
Lezyne
Muc-Off
VAR
XLC
Zefal
Peaty's
Finish Line
Neatt
Pedro's
RockShox
Birzman
Crankbrothers
Unior
OneUp
Juice Lubes
Effetto Mariposa
Morgan Blue
Massi
Bike7
Sram
Airolube
Syncros
GS27
Monkey's Sauce
Elvedes
Grangers
SKS
Hutchinson
Granite Design
Hope
Bontrager
Ceramicspeed
Motorex
Squirt
Vittoria
FSA
Michelin
Mottez
RRP
Shimano
Bike Original
Bosch
Magura
No Flats Joe's
Continental
Milkit
MSC
Wolf Tooth
Ytwo
Liqui Moly
Blackburn
Ergon
Formula
Fox Racing Shox
Jagwire
KMC
NoTubes
Parts 8.3
Pirelli
Ritchey
Silca
Tektro
WD 40
Hayes
SB3
Schwalbe
SwissStop
Tufo
Beto
Black Bearing
Campagnolo
ProGold
Race Face
3 en 1
absoluteBLACK
Avid
Bike Yoke
ClearProtect
Contec
Cult
CushCore
CyclingCeramic
DT Swiss
Feedback Sports
Fidlock
GPA
Ice
M-Wave
Mavic
Maxxis
Praxis
Quarq
Sigma
TRP
Zero Flats
Acid
Airshot
Arundel
Ashima
Barbieri
Chris King
Clarks
Dynaplug
E-Thirteen
Enduro Bearings
Evoc
Hornit
Jack Wolfskin
Klickfix
Lifeventure
Lyne
M Wave
Poggio
R-PUR
Rant
Renthal
Roadtricks
Rotor
RSP
S and M
Selle Italia
Silkolene
Slicy
SR Suntour
Supacaz
Technomousse
Tru-Tension
Truvativ
Tubolito
WD40
XLAB
yeep.me

Toon mij meer

Toon mij minder

Aanbiedingen & Promos
Cashback in aanmerking
Nieuw
Clearance
Prijs

0.99 - 1149.99

Tweedehands
Ja
Nee
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?