De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Paar DMR DeathGrip grips met flenzen Rood
Paar DMR DeathGrip grips met flenzen Rood

Ze zijn er dol op!

DMR

Paar DMR DeathGrip grips met flenzen Rood

DMR

Kleur : Rood

+ 5 Kleuren

€ 19,99

Richtprijs: € 24,99 (15)

Levering vanaf dinsdag

Op voorraad

€ 19,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

De DMR DeathGrip grips zijn de tweede samenwerking tussen DMR en de pro rijder Brendog. De handvatten zijn gemaakt van een single-lock handvat met een taps toelopende binnenkant voor een perfecte grip op het stuur. Ze zijn gewikkeld in een Kraton samenstelling die ze super zacht en gripvast maakt.
Ze bestaan uit drie verschillende delen, vierkant voor de vingertoppen, zacht aan de binnenkant voor de duimen en rubber voor de grip.
De ultieme grip die werkt op alle fietsen, of het nu BMX, XC, Enduro, Dirt of DH is. Kan met of zonder handschoenen worden gebruikt.
Wordt geleverd met DMR stuuruiteinden

"Ik wilde de beste grip voor al mijn fietsen: AM tot DH. Ik combineerde de volgende eigenschappen en we eindigden met DeathGrip grips!"


BRENDAN FAIRCLOUGH

Details

  • Slijtvast rubber
  • Goede trillingsdemping
  • Uitstekende grip
  • Diameter: 31,3 mm
  • Gewicht: 100g
  • Lock-on
  • Koppel: 2 Nm
  • Met flenzen
  • Toepassingen: XC/AM/Enduro/Dirt/DH

MEER INFORMATIE

Specificaties

Matière Grip Gom
Couleur Grip red
Diamètre externe 31
Nombre de Locks Non Communiqué
Couleur Lock black

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?