De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
XLC GR-S31 130 mm Ruby Red Grips

Ze zijn er dol op!

XLC

XLC GR-S31 130 mm Ruby Red Grips

XLC

Kleur : Rood

+ 6 Kleuren

€ 10,72

Richtprijs: € 26,00 (15)

Geleverd op 25/04

Op voorraad

€ 10,72

Verkocht door Shopping Factory

Partner rating

4/5

(358)

Omschrijving

XLCGR-S31 grips zijn ontworpen met het oog op comfort, kwaliteit en prestaties.

De 130 mm siliconen fietsgrips absorberen trillingen van het parcours en verlichten de druk op je polsen. Silicone past zich ook aan de vorm van uw hand aan, zodat u optimaal kunt manoeuvreren.
Dit zijn eigenschappen die mountainbikers graag willen hebben.

Dit zijn zelfs ideale eigenschappen voor met name racefietsen.
De 100% siliconen handvatten passen op een stuur met een diameter van 22 mm en zijn eenvoudig te bevestigen op uw mountainbikestuur en bieden een duurzame grip.

Welke trail je ook verkiest, je kunt er zeker van zijn dat deze grips onder druk presteren en het comfort bieden dat een mountainbiker nodig heeft.
GR-S31 Silicone grips zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren om bij je fiets te passen. Ze zijn verkrijgbaar in rood, groen, oranje, zwart, blauw en geel.

Details

  • Materiaal: Silicone.
  • Silicone absorbeert schokken perfect en zorgt zo voor het nodige comfort van de polsen.
  • Silicone past zich aan de vorm van de handpalm aan en maakt een ideaal gebruik mogelijk.
  • Lengte: 130 mm
  • Diameter hanger: 22 mm

MEER INFORMATIE

Specificaties

Matière Grip Silicone
Couleur Grip red
Nombre de Locks Non Communiqué
Longueur Grip 130

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?