De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Overstims

OVERSTIMS Energy Gel LIQUID ENERGIX Lemon

Overstims

Niet beschikbaar

Kies een optie

Omschrijving


TIJDENS EEN EFFECT

De sterktes van dit product :

  • Een revolutie in energie gels...
  • De eerste vloeibare overstim.s gel!
  • De textuur maakt het gebruik ervan bijzonder aangenaam

Beschrijving:

De gel Liquid Energix is een zeer efficiënte energiegel die bijzonder geschikt is voor duursporten (marathons, trailruns, wielersportevenementen, triatlon,...).

De 3 soorten koolhydraten (maltodextrine, glucosesiroop, fructose) garanderen efficiëntie tijdens de hele inspanning. De gel Liquid Energix is rijk aan vitamine B1 en B6 die het gebruik van energie bevorderen.

De vloeibare textuur maakt het gebruik ervan bijzonder aangenaam, zelfs bij langdurige inspanningen waarbij het soms moeilijk is om voedsel tot zich te nemen.

Gebruik:

Gebruiksaanwijzing: neem 1 gel om de 45 minuten tot 1 uur tijdens de fysieke inspanning.

Ingrediënten:

Water, maltodextrinen, glucosestroop, fructose, geconcentreerd citroensap, aroma, natriumchloride, conserveermiddelen: kaliumsorbaat en natriumbenzoaat, verdikkingsmiddel: xanthaangom, vitaminen C, B6, B1 (thiamine).

Voedingswaarde-analyse:
Voedingswaarde analyse Voor 100g * Per tube van 35g *
Energie kcal/kJ 196 kcal / 833 kJ à 200 kcal / 850 kJ 70 kcal / 291 kJ
Vet < 1 g < 1 g
waarvan verzadigde vetzuren < 1 g < 1 g
Koolhydraten 49 g à 50 g 17 g à 17,5 g
waarvan suikers 9 g à 10 g 3,1 g à 3,5 g
Eiwitten < 1 g < 1 g
Zout 0,11 g à 0,67 g 0.04 g à 0,23 g
Natrium 56 mg à 64 mg 20 mg à 22 mg
Vitamine B1 (thiamine) 0,6 mg (55%**) 0,2 mg (18%**)
Vitamine B6 0,6 mg (43%**) 0,2 mg (14%**)
Vitamine C 30 mg (38 %**) 10,5 mg (13 %**)


*= volgens smaak
** VNR = voedingswaardereferentiewaarde

MEER INFORMATIE

Specificaties

Flavour Citroen

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?