De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
GU Roctane Energy Drink Mix Lemon Red Fruit 780g
GU Roctane Energy Drink Mix Lemon Red Fruit 780g

Ze zijn er dol op!

GU

GU Roctane Energy Drink Mix Lemon Red Fruit 780g

GU

Niet beschikbaar

We nemen per e-mail contact met je op als dit artikel weer op voorraad is.

Kies een optie

Omschrijving

ROCTANE ENERGY DRINK

1900mg Amino Acids
320mg Sodium
35mg Caffeine
250 Calories
Natural Taste


Roctane Energy Drink is een drank op basis van koolhydraten voor lange afstanden of zeer intensieve training/running. De formule is een perfect mengsel van koolhydraten, elektrolyten en aminozuren (BCAA's) om elke sporter de nodige hydratatie, energie en boost te geven.
Gebruiken:
 • 1 portie (65 gr. - 250 cal.) in 500-700ml water per uur.
Om verder te gaan:
Roctane Energy Drink is een koolhydraatrijk preparaat voor zeer lange of zeer intensieve inspanningen. Het is de energiedrank die de essentiële koolhydraten en mineralen bevat die duursporters nodig hebben om optimaal te presteren. Met zijn discrete smaak en makkelijk te verdunnen formule, geeft het je de brandstof die je nodig hebt om de langste inspanningen door te komen. Het bevat ook cafeïne, taurine en beta-alanine om de fysieke prestaties te helpen verbeteren door pijn en spier- en hartvermoeidheid te verminderen en het vermogen van de spieren om gifstoffen te neutraliseren te vergroten. Kortom, alles is aanwezig om u in staat te stellen de meest veeleisende inspanningen het hoofd te bieden.
..
Welke ingrediënten?
Elk rantsoen biedt 250 calorieën, in de vorm van een mengsel van enkelvoudige en complexe koolhydraten, geoptimaliseerd voor snelle opname en direct beschikbare energie, met toevoeging van mineralen zoals natrium en kalium. Je krijgt dus zowel energie als hydratatie in één drankje. Hier is de lijst van hoogwaardige ingrediënten die in de formule van Roctane Energy Drink zitten:
 • Ideaal koolhydraatgehalte - Gebleken is dat een mengsel van de juiste verhouding eenvoudige en complexe koolhydraten veel doeltreffender is dan dezelfde koolhydraten afzonderlijk ingenomen om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden.
 • Meer goede mineralen - De combinatie van natrium en kalium voorkomt uitdroging.
 • Taurine - Helpt de spier- en hartprestaties te ondersteunen tijdens langdurige inspanning die vermoeidheid en verminderde prestaties veroorzaakt.
 • Cafeïne (behalve druivensmaak) - staat erom bekend het centrale zenuwstelsel te stimuleren en de pijnperceptie te verminderen, waardoor het begin van vermoeidheid wordt vertraagd en de grenzen van de inspanning worden verlegd.
 • Beta Alanine - Voedingssupplementen met beta-alanine om het vermogen van de spieren om gifstoffen te neutraliseren te verbeteren en de prestaties tijdens intense oefeningen te verhogen.
 • Meer Branch Chain Amino Acids (Leucine, Valine, Isoleucine) - Een bron van extra energie bij consumptie met koolhydraten, BCAA's verminderen spierschade, versnellen het herstel en vertragen het begin van vermoeidheidssignalen - allemaal van cruciaal belang bij intensieve of langdurige inspanningen.
 • Meer histidine (essentieel aminozuur) - Zorgt voor een bufferende werking die de opbouw van melkzuur in de spieren tijdens inspanning voorkomt.
Hoe is het anders?
Hou je van drankjes met een pasteuze smaak? Nee, vooral als je een duursporter bent met een hoge energiebehoefte en behoefte aan "prestatiecalorieën". Waarom smaken zoveel trainingsdrankjes dan papperig? Bij GU geloven we dat sporters een energiedrank rijk aan koolhydraten en mineralen verdienen en waarderen, die zijn belofte waarmaakt en tegelijkertijd een echte smaakervaring biedt. Welkom bij Roctane Energy Drink.
 • Textuur - gemakkelijk te verdunnen en niet papperig, in tegenstelling tot de meeste calorierijke trainingsdrankjes op de markt.
 • Smaak - zo subtiel dat je verbaasd zult zijn dat het 250 calorieën bevat.
 • Prestaties - essentiële ingrediënten die specifiek zijn geselecteerd voor lange en intensieve inspanningen.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Flavour Citroen
Rode vruchten

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?