De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
XLC BL-W13 Premium Kettingsmeermiddel 100 ml

Ze zijn er dol op!

XLC

XLC BL-W13 Premium Kettingsmeermiddel 100 ml

XLC

€ 5,60

Richtprijs: € 7,00 (15)

Levering vanaf dinsdag

Op voorraad

€ 5,60

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Als uw ketting onderhoud nodig heeft, gebruik dan deze premium kettingolie om hem te beschermen en te smeren.
Deze praktische, niet plakkerige olie smeert niet alleen, maar stoot ook vuil en water af, waardoor uw ketting op meer dan één manier wordt beschermd.
XLC BL-W13 Kettingolie bevat ook een speciaal hechtend bestanddeel dat voorkomt dat de olie bij hoge snelheden opspat.
Het smeermiddel is ook beschermend en bevat een antiroestmiddel om te voorkomen dat uw ketting gaat roesten.
Als u XLC BL-W13 Kettingolie gebruikt om uw ketting te onderhouden, vermindert u piepende geluiden en helpt u stijve onderdelen weer te bewegen.
De aanwezigheid van een hoogwaardige kettingolie bereidt uw fiets voor op nat weer en beschermt hem tegen roestvorming.

Details

  • Inhoud: 100 ml.
  • Voorkomt vuil en waterafstoting.
  • Niet plakkerige olie.
  • Een speciaal additief vermindert oliespatten bij sterke acceleratie.
  • Anti-corrosie.
  • Bijzonder effectief.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 100

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?