De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Juice Lubes Viking Juice All Conditions Lubricant 130 ml
Juice Lubes Viking Juice All Conditions Lubricant 130 ml
Juice Lubes Viking Juice All Conditions Lubricant 130 ml

Ze zijn er dol op!

Juice Lubes Viking Juice All Conditions Lubricant 130 ml

Juice Lubes

€ 9,99

Richtprijs: € 12,00 (15)

Levering vanaf woensdag

Op voorraad

€ 9,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Juice Lubes Viking Juice

All Conditions Lubricant blijft langer zitten dan alle andere smeermiddelen van het merk voor minder shoptijd, minder roest, minder wispelturige schakelingen en een duurzamere ketting. Het is ontworpen om uw transmissie te beschermen tegen stof, roest en corrosie in zowel droge als natte weersomstandigheden.

Details

 • Geschikt voor gebruik op alle soorten fietsen.
 • Blinkt uit in alle omstandigheden: droog en stoffig of nat en modderig.
 • Lage viscositeit voor uitzonderlijke penetratie in alle delen van de ketting.
 • Effectief smeermiddel met lage wrijving.
 • Het biologisch afbreekbare oplosmiddel dringt diep door voordat het verdampt en laat een droge afwerking achter die geen verontreinigingen aantrekt.
 • Synthetische polymeren zorgen voor langdurige prestaties.
 • Gebruikt geavanceerde, stabiele additieven voor extreme druk die de levensduur van de ketting en de efficiëntie van de transmissie aanzienlijk verlengen.
 • Verwijdert water en biedt bescherming tegen corrosie.
 • Ongelooflijk duurzaam.
 • Geschikt voor gebruik op een freewheel body.
 • Inhoud: 130 ml.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 130

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?