De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Ufo Lagerolie voor CeramicSpeed Rollers 15 ml
Ufo Lagerolie voor CeramicSpeed Rollers 15 ml

Ze zijn er dol op!

Ufo Lagerolie voor CeramicSpeed Rollers 15 ml

Ceramicspeed

€ 8,00

premium moneybox icon

premium plus icon 0.30€in je spaarpot

Levering vanaf woensdag

Nog maar 2 op voorraad!

€ 8,00

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Bij het ontwerpen van despeciale onderhoudsolie voor rollen hebben we ons gericht op het optimaliseren van je prestaties en de levensduur van je CeramicSpeed rollen.
Vergeet niet om olie toe te voegen aan de buitenkant van de lagerafdichting na het rijden in natte omstandigheden of na het wassen van je fiets.

Als je in moeilijke en natte omstandigheden rijdt, raden we je aan All Round Grease te kiezen en je lagers van tijd tot tijd in te vetten.
Bij gebruik van olie voor onderhoud is de aanbevolen dosering 1 tot 2 druppels.

Vergeet niet dat het OSPW-systeem twee smeerpunten heeft op het achtertandwiel om dit proces te vergemakkelijken.

Details

  • Inhoud: 15 ml.
  • Chemische samenstelling, olietype - synthetische koolwaterstofolie.
  • Opslagtemperatuur: 5 - 40°C.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 15

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?