De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Preventive Juice Lubes Tyre Juice 1L

Ze zijn er dol op!

Preventive Juice Lubes Tyre Juice 1L

Juice Lubes

€ 24,99

Richtprijs: € 40,00 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon 1.00€in je spaarpot

Levering vanaf woensdag

Op voorraad

€ 24,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Preventive Juice Lubes Tyre Juice

heeft

zijn formule herzien en verbeterd voor 2019. Het wordt gebruikt en goedgekeurd in de DH World Cup door Brendan Fairclough, Phil Atwill en hun vrienden in tubeless configuratie.
Tire Juice voorkomt lekrijden door het rubber te omhullen met een beschermende laag. Hierdoor geniet je van optimale, lekvrije prestaties op doornige wegen en rotsachtige trails. Het stelt je ook in staat om met een lagere druk te rijden, wat meer grip, meer comfort en meer snelheid betekent.

Details

 • Nieuwe formule voor 2019.
 • De dunnere formule bedekt je banden als geen ander.
 • Dicht gaten tot 7 mm af.
 • Gevuld met deeltjes voor een sterkere, snellere afdichting van lekke banden.
 • Vindt kleine scheurtjes tussen hiel en velg.
 • Verwerkt hoge en lage druk voor MTB-, weg- en gravelbanden.
 • Inhoud: 1 liter.
 • Geavanceerde synthetische latexformule bevat geen ammoniak, beschadigt wielen of banden niet en veroorzaakt geen allergische reacties.
 • Gaat langer mee dan concurrenten, je kunt er 6-9 maanden mee rijden voordat je moet bijvullen onder normale omstandigheden in Groot-Brittannië.
 • Afwasbaar in water, dus minder geknoei bij het monteren of verwisselen van banden.
 • Kan door het ventielhuis of rechtstreeks in de band worden gegoten.
 • Droogt niet uit en pompt niet op zoals andere preventieve middelen.
 • Hersluitbare fles maakt installatie eenvoudig.
 • Niet corrosief.
 • Niet gevaarlijk.
 • Werkt op alle soorten fietsen (MTB, weg, gravel, veldrijden, stad) tubeless en UST.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 1000

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?