De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Muc-Off Anti-Puncture Preventive 140mL + Dosette + Remover + UV Lamp
Muc-Off Anti-Puncture Preventive 140mL + Dosette + Remover + UV Lamp
Muc-Off Anti-Puncture Preventive 140mL + Dosette + Remover + UV Lamp
Muc-Off Anti-Puncture Preventive 140mL + Dosette + Remover + UV Lamp
Muc-Off Anti-Puncture Preventive 140mL + Dosette + Remover + UV Lamp

Ze zijn er dol op!

Muc-Off Anti-Puncture Preventive 140mL + Dosette + Remover + UV Lamp

Muc-Off

€ 12,99

Richtprijs: € 14,99 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon 0.20€in je spaarpot

Geleverd op 26/06

Op voorraad

€ 12,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Op zoek naar een superlicht anti-prikmiddel dat werkt als een tovermiddel? Dan heb je het gevonden!
Het voorkomt lekke banden, zelfs in de slechtste omstandigheden! De microvezelmoleculen vullen de grootste gaten en de latex dicht ze snel af.
Onze formule bevat ook een uniek UV-detectiesysteem waarmee u eventuele lekke banden kunt opsporen die u tijdens uw rit hebt gemist.

Ontwikkeld in samenwerking met de beste DH-rijders en pro-teams in het peloton om u het beste preventieve middel te bieden dat beschikbaar is. Het is niet corrosief, biologisch afbreekbaar en gemakkelijk schoon te maken met water.
Compatibel met Tubeless Ready en UST systemen werkt het van 15 tot 120 Psi en bij temperaturen tussen -20° en +50°.
Met 140ml past het perfect op een presta ventiel en vindt het gemakkelijk een plaats in uw waterzak of in een gereedschapskist om het altijd bij u te hebben.
Gewoon bijvullen met onze 1L fles

Details

 • Gebruik Weg naar DH
 • Vult gaten tot 6mm
 • Bevat een UV-detectiesysteem
 • Vult poreuze velgen EN velg/regel afdichtingsdefecten op
 • Gaat meer dan 6 maanden mee voordat hij opnieuw moet worden opgeladen
 • Droogt niet uit en klontert niet
Aanbevolen hoeveelheid per band
 • Weg 30-40ml
 • Veldrijden, gravel en E-bike stad 50-70ml
 • 26 en 27,5" 60-80ml
 • 29 " Mountainbike 80-100ml
 • DH 100-140ml

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 140

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?