De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
XLC DD-M19 bel voor 1"1/8 steel Messing

Ze zijn er dol op!

XLC

XLC DD-M19 bel voor 1"1/8 steel Messing

XLC

€ 8,99

Richtprijs: € 9,00 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon 0.20€in je spaarpot

Geleverd op 03/05

Op voorraad

€ 8,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

De DD-M19 mini fietsbel is een innovatieve manier om anderen op je aanwezigheid te attenderen tijdens het fietsen.
Hij wordt gemonteerd op de stuurpen van uw fiets in plaats van op het stuur en kan alleen worden gebruikt met een 1 1/8" A-head stuurpen.

Bells zijn belangrijk bij het rijden op paden of paden voor meervoudig gebruik of zelfs om voetgangers te waarschuwen bij het rijden op de weg.
De XLC DD-M19 bel heeft een diameter van 45 mm en gebruikt een aluminium afstandhouder van 4 mm rond de stuurpen.
De bel zelf heeft een messing klankkast en wordt beschreven als een minibel, wat betekent dat hij iets kleiner is dan een traditionele bel aan het stuur.
Hij is ideaal als u een discrete bel voor uw fiets wilt.

Details

  • Bel voor 1"1/8 steel.
  • Diameter klok: 45 mm.
  • Afstandhouders meegeleverd.
  • Materiaal: Messing

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?