De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

XLC

XLC MR-K12 Blue HD Crystal Rechterspiegel Zwart

XLC

€ 22,99

Richtprijs: € 28,00 (15)

Geleverd op 10/06

­

Op voorraad

€ 22,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Geen gewone fietsspiegel, de XLC MR-K12 is een lichtgewicht, kwaliteitsoptie voor diegenen die willen zien wat er achter zit. De klem is gemaakt van aluminium en heeft een nylon omhulsel voor bescherming, terwijl de echte indrukwekkende technologie in de spiegel zelf zit.

XLC maakt gebruik van een onbreekbare " Blue HD "-spiegel die blauw getint is en een antiverblindingsfunctie heeft, waardoor deze perfect is voor 's nachts rijden wanneer bestuurders hun koplampen aanzetten. Deze bijzondere spiegel heeft een lichttransmissiefactor van 60%, dus je wordt niet verblind door licht achter je. Deze spiegels kunnen slechts voor één zijde worden gekocht en worden aanbevolen voor gebruik met platte hangers met een diameter van 21-26 mm.

Details :
  • Voor stuur met een diameter van 21-26 mm.
  • Aluminium clip, nylon behuizing, nylon staaf.
  • Onbreekbare spiegel Blue HD.
  • Anti-blindheidsfunctie, 60% lichttransmissiefactor.
  • 3D-aanpassing, 180° neerklapbaar, 360° draaibaar.
  • Aanbevolen voor XLC Flatbar / Riserbar / hybride sturen.
  • Gewicht: 79 gram
  • De kleur zwart
  • Ref: 2503250011

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?