De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
KMC X11 SL DLC 11v 116 schakels ketting Zwart/Oranje

Ze zijn er dol op!

KMC

KMC X11 SL DLC 11v 116 schakels ketting Zwart/Oranje

KMC

€ 109,99

Richtprijs € 119,95 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon 2.20€in je spaarpot

Geleverd op 23/07

Nog maar 3 op voorraad!

€ 109,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

De X-SL serie zijn de lichtste kettingen in deze serie. Bovendien brengt de gewichtsvermindering vele voordelen met zich mee, zoals sneller schakelen, comfortabeler trappen en zelfs een aanzienlijke vermindering van kettingslijtage. De ketting bleek tijdens de tests indrukwekkend te zijn dankzij de schakels die door hun open structuur gemakkelijk onzuiverheden kunnen verwijderen.

De holle pen van de schakels is geklonken met ons gloednieuwe 'FLAT STEP'-proces, dat de buitenste schakel afsluit met een indrukwekkende 350 kg bevestigingskracht, waardoor het de sterkste verbinding in de kettingindustrie is.

De fietsers die de tests uitvoerden vonden deze ketting vanaf het begin geweldig. Met de X-SL ketting hebben ze "de echte raceketting" gevonden.

Details:
  • KMC snelsluiting
  • Afmetingen: 1/2"x11x128"
  • Lengte pin: 5.65mm
  • 116 links
  • Gewicht: 243gr
  • Gebruik: Prestaties
  • Duurzaamheid van de diamant
  • Multi Directioneel
  • Diamant coating
  • Compatibel met Shimano, Sram en Campagnolo 11v aandrijvingen.

MEER INFORMATIE

Bekijk al onze fietskettingen.

Specificaties

Aantal verbindingen 116
Snelheid 11

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?