De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Preventief MSC Black Seal MTB 500 ml
Preventief MSC Black Seal MTB 500 ml

Ze zijn er dol op!

MSC

Preventief MSC Black Seal MTB 500 ml

MSC

€ 19,99

premium moneybox icon

premium plus icon 0.80€in je spaarpot

Geleverd op 26/06

Op voorraad

€ 19,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Black Seal MTB heeft de klassieke rode kleur van MSC Tires en is bedoeld voor ATV-banden met een hoge TPI-waarde (60-120).
De ammoniakvrije formule dicht de poriën af door het lage rubberpercentage.
Dit afdichtmiddel bevat vaste deeltjes voor een snelle afdichting, zelfs bij lage roldruk, een laag percentage latex en een specifieke latexbehandeling om verstopping van het ventiel te voorkomen en de levensduur van de band binnenin te verlengen.
Het werkingsmechanisme van dit afdichtmiddel is voornamelijk mechanisch, want de behandeling die het latex krijgt zodat het niet snel uitdroogt en de ventielen verstopt, zorgt ervoor dat het veel langer meegaat.

Details

  • Inhoud: 500 ml.
  • Ammoniakvrije formule.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 500

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?