De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Nieuw
Finish Line Ceramic Wax + Ceramic Wet 19,3ml (30 Eenheden)

Finish Line Ceramic Wax + Ceramic Wet 19,3ml (30 Eenheden)

Finish Line

€ 129,99

Richtprijs: € 149,95 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon 2.20€in je spaarpot

Levering vanaf woensdag

Laatste op voorraad!

€ 129,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Finish Line Ceramic Wax

is een

geavanceerd smeermiddel voor fietskettingen op basis van was dat totale reinheid van de aandrijflijn garandeert zonder de afstand te compromitteren die andere smeermiddelen op basis van was vereisen. Ceramic Wax is zelfs gebruikt door een van Finish Line's WorldTour teams in 120-mijl droog weer races. Het smeermiddel Ceramic Wax is de perfecte keuze voor serieuze wielrenners die zo min mogelijk tijd aan het onderhoud van hun aandrijving willen besteden en zo veel mogelijk tijd in het zadel willen doorbrengen.

Elke keer dat Ceramic Wax op de ketting wordt aangebracht, wordt de keramische coating versterkt, waardoor de duurzaamheid van veel smeermiddelen op oliebasis wordt geboden.

Met Finish Line keramische wax zijn de ketting en onderdelen niet nat of plakkerig, waardoor vuil en schurend vuil niet door de smeerfilm worden opgenomen. Door abrasieve slijtage te vermijden, lopen de onderdelen soepeler en gaan ze langer mee. Keramische wax is ontworpen om na verloop van tijd niet op te bouwen.

Ceramic Wet Lube is Finish Line's meest geavanceerde en effectieve racesmeermiddel. Dit volledig synthetische natte smeermiddel creëert een keramische coating op de wrijvingsoppervlakken, wat resulteert in soepelere, langere intervallen en een ketting die zo stil loopt dat je het verschil zult merken. De extreme duurzaamheid van Ceramic Wet houdt zelfs in natte omstandigheden stand. Hoewel het duurder is dan de meeste smeermiddelen, levert Ceramic Wet meer kilometers per toepassing, vaak meer dan 175 kilometer.

Ceramic Wet maakt gebruik van gepatenteerde boornitride technologie. Als eerste fietssmeermiddelenbedrijf dat innoveert met keramische deeltjes, heeft Finish Line een nieuwe standaard gezet voor smering op wedstrijddagen. Ceramic Wet verandert de manier waarop veel mecaniciens de fietsen van hun renners voorbereiden op de wedstrijddag.

Ceramic Wet is een volledig waterdicht smeermiddel, dus het kan gebruikt worden in alle disciplines: mountainbiken, veldrijden, weg- en baanwielrennen.

Details

  • Als de witte keramische deeltjes zich op de ketting nestelen, verdringen ze vuil, waardoor zich een grijze of zwarte film vormt over de waslaag. Na verloop van tijd (2 tot 3 toepassingen) vermindert dit fenomeen of verdwijnt het. Deze verkleuring is normaal en brengt de prestaties niet in gevaar.
  • Inhoud: 15 x 19,8ml Ceramix Wax + 15 x 19,8ml Ceramic Wet.

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?